Over Kees

IMG_0397-HVA

Ambitie en betrokkenheid staan bij mij hoog in het vaandel. Ik ben communicatief ingesteld en een echte netwerker. Ik heb met name een visie én expertise op het gebied van integrale veiligheid, bedrijfsveiligheid en crisismanagement.

Loopbaan
In 1982 ben ik bij de politie Laren N-H als agent begonnen. Na tien jaar daar te hebben gewerkt, heb ik de overstap gemaakt naar de gemeentepolitie Renkum. In 1994 werd gemeentepolitie Renkum samengevoegd tot de regiopolitie Gelderland-Midden. Als gevolg daarvan kwam ik in het district Arnhem-Veluwezoom te werken. In 2002 heb ik de politie als rechercheur verlaten. Als rechercheur heb ik mij voornamelijk bezig gehouden met zware- en georganiseerde criminaliteit.

In 2002 kwam ik bij de gemeente Almere te werk als medewerker risicomanagement en projecten. In 2003 werd ik gevraagd coördinator integrale veiligheid van de gemeente Almere te worden. In deze functie stuurde ik de veiligheidsmanagers van de stadsdelen aan. Onder mijn leiding kwamen de Jongeren Interventieteams (JIT’s) tot stand. In 2007 werd ik programmamanager bij de afdeling Programma’s en Projecten van de gemeente Almere.

Na bijna 6 jaar te hebben gewerkt bij de gemeente Almere, maakte ik de overstap naar de gemeente Utrecht als gebiedsmanager Veiligheid Urgentiegebieden. Al snel werd ik gevraagd voor de aanpak van een veertigtal harde kern jongeren van Marokkaanse afkomst op mij te nemen. Een periode waar ik met plezier op terug kijk.

In februari 2010 besloot ik voor mij zelf te beginnen en daarmee is Hulstein Veiligheid Advies ontstaan.

Recente opdrachten:
• Special trainer crisismanagement
• Oefenleider bij grootschalige ontruimingen
• Afnemen van audits op grond ISO certificering 9001
• Opstellen van ontruimingsplannen NEN 8112
• Bedrijfshulpverleningplannen NEN 4000
• Instructeur brand, blussing en ontruiming NIBHV.